Как да изберем котешка тоалетна

- 2022-04-19-

1. Полузатворенкотешки тоалетни
Полузатворените котешки тоалетни са подходящи за млади котки и възрастни котки. Те са удобни и лесни за почистване. Котката обаче може лесно да изрита пясъка, когато зарови изпражненията си. Препоръчва се всяко семейство с котки у дома винаги да има полузатворена котешка тоалетна, която е много гъвкава.
2. Напълно затворен - страничен входкотешки тоалетни
Котешката тоалетна със страничен вход е подходяща за широк спектър от приложения, основно за всички възрасти. Предимството е, че миризмата не се изпарява лесно, но котките лесно изнасят котешката тоалетна. Ако искате да почистите котешките тоалетни и изпражненията с лопата, трябва да премахнете всички капаци, което е неудобно.
3. Напълно затворен -котешки тоалетни
Най-горният запискотешка тоалетнаосновно е предназначен да реши проблема с изнасянето на котешка тоалетна, което може значително да намали проблема с изнасянето на котешка тоалетна, но е неудобно за млади котки и възрастни котки да влизат и излизат. Миризмата лесно се изпарява отгоре. Освен това става много трудно да се изгребват екскременти поради относително високия басейн.
Durable High Side Sifting Litter Box For Medium And Small