Как да поддържаме ергономичния детски стол?

- 2022-05-25-


Как да поддържаме ергономичнияДетски стол?


1. Избягвайте поставянето на пряка слънчева светлина, висока температура и влажност

Дългосрочната пряка слънчева светлина и високата температура могат лесно да доведат до деформация надетско столче. Ако трябва да поставите нещата при високи температури, не забравяйте да намерите изолираща подложка в средата. Освен това във влажна и херметична среда детският стол е податлив на плесен. Най-добре е да го поставите на проветриво и сухо място.


2. Не цапайте с цветни пигменти или киселинно-базов разтвор. Цветните пигменти не се почистват лесно. Киселинно-базовият разтвор съдържа известна корозивност. След като бъде зацапан с вредни течности като киселинно-алкален разтвор, той трябва да се почисти според етикета на продукта. Съвет за ергономични детски столове: Можете да закупите калъфи задетски столовевкъщи. Подобно на нашите настоящи калъфи за детски столове са подвижни, лесни за почистване по всяко време. И материалът е водоустойчива, против замърсяване и прахоустойчива триустойчива мрежа. Ако се използва детско столче, най-добре е да има 2 калъфа за седалка, които могат да се сменят.


3. Избягвайте остри драскотини с инструменти

Възглавницата на седалката и облегалката надетски столобикновено са най-меките части от всички части на целия стол и е необходимо да се избягва надраскване с остри предмети.


4. Когато не е подходящо да използвате тежки предмети за почистване на детския стол, не е подходящо да прилагате гравитация и не използвайте тежки предмети за удар, в противен случай това лесно ще причини повреда на стола. Горното е методът за ежедневна поддръжка на инженерния детски стол. Неправилно поведение, така че какъв е правилният начин за почистване на детския стол? Ако почиствате прах, препоръчително е да потупвате леко с кърпа за прах. Ако има относително гладки части, препоръчително е да използвате мека кърпа с малко препарат за почистване, не използвайте суха кърпа директно, за да избегнете драскотини. Ако копчетата или винтовете са твърде стегнати, можете да добавите малко смазочно масло.